Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λέσβο

Μια βόλτα στο νησί

Η Λέσβος είναι ένας μαγευτικός νησιώτικος προορισμός στο Βόρειο Αιγαίο. Τόπος με προσωπικότητα και ιδιαίτερο ύφος, με τα γραφικά χωριά, τις εκπληκτικές παραλίες και τους φυσικούς κόλπους της, προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία. Η πλούσια παράδοση, η γαστρονομία και οι ζεστοί κάτοικοί της συμβάλλουν στη μοναδικότητά της. 

Αρκεί να ενοικιάσεις ένα αυτοκίνητο για να ταξιδέψεις από μια εποχή σε μια άλλη, το οποίο μπορείς να βρεις σε ένα από τα καταστήματα που διαθέτουμε, στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, στο λιμάνι και στην περιοχή της Πέτρας.

Καταστήματα στη Λέσβο

Ενοικιάζοντας αυτοκίνητο από την Autohellas Hertz στη Λέσβο, θα μπορέσεις να περιηγηθείς στα γραφικούς κόλπους και τις όμορφες παραλίες του νησιού. Σε περιμένουμε για να σου δώσουμε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για τα αξιοθέατα και τις διαδρομές του. Επιλέγοντας επιπλέον εξοπλισμό και προϊόντα κάλυψης θα κάνεις την περιήγηση σου πιο εύκολη και απολαυστική.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Λέσβος
Αξιοθέατα

Αρχαιολογικοί χώροι, εκκλησίες και μοναστήρια, νεοκλασικά είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να θαυμάσεις στη Λέσβο. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία του νησιού.

Διαδρομές

Τα τοπία που χαρακτηρίζουν τη Λέσβο συνδυάζουν βουνό και θάλασσα σε μια μοναδική εικόνα, τα οποία μπορείς να τα προσεγγίσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου. Ανεβαίνοντας ορεινά, η βλάστηση αλλάζει και τα μέρη είναι ειδυλλιακά, κατηφορίζοντας μπορείς να περιηγηθείς στους παραδοσιακούς οικισμούς και να απολαύσεις την ομορφιά των παραλιών.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.