Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λάρισα

Μια βόλτα στην πόλη

Η Λάρισα είναι μια γραφική πόλη που βρίσκεται στο κέντρο του Θεσσαλικού κάμπου και αποτελεί το οικονομικό, διοικητικό και επιστημονικό κέντρο της Θεσσαλίας. Η γεωγραφική της θέση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την τουριστική ανάπτυξή της.

Μπορείς να συνδυάσεις την απόλαυση των όμορφων παραλιών με επισκέψεις σε χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια, καθώς και περιπάτους σε δασικά μονοπάτια και αναβάσεις στον ήρεμο Κίσσαβο. Για να δοκιμάσεις αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία της πόλης χρειάζεσαι ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο μπορείς να επιλέξεις από το κατάστημα μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. 

Καταστήματα στη Λάρισα

Για να εξερευνήσεις τα όμορφα χωριά και μονοπάτια της Λάρισας χρειάζεσαι ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επισκεφθείς το κατάστημα της Autohellas Hertz στο κέντρο της πόλης για να βρεις το κατάλληλο όχημα για εσένα. Μπορείς να επιλέξεις επιπλέον προϊόντα κάλυψης οχήματος και εξοπλισμό ώστε να κάνεις πιο ξέγνοιαστες βόλτες.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Λάρισα
Αξιοθέατα

Το πλούσιο πολιτιστικό, οικονομικό και ιστορικό παρελθόν είναι ευδιάκριτο σε κάθε γωνιά της πόλης καθώς περιβάλλεται από εντυπωσιακά αξιοθέατα. Μια μόνο επίσκεψη δεν αρκεί για να τα θαυμάσεις αλλά εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα σημαντικότερα που μπορείς να επισκεφθείς.

Διαδρομές

Οι διαδρομές που μπορείς να ξεκινήσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου,  με αφετηρία τη Λάρισα είναι αμέτρητες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις, για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές που αξίζει να δεις.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.