Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάτρα

Μια βόλτα στην πόλη

Η Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και μία από τις σπουδαιότερες της χώρας. Πρωτεύουσα της Αχαΐας, αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό, βιομηχανικό, ναυτιλιακό, συγκοινωνιακό αλλά και τουριστικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Ζει με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που εκτυλίσσεται όλο το χρόνο και φυσικά δεν λείπουν τα αξιοθέατα, οι παραλίες με τα καθαρά νερά και οι όμορφες παραθαλάσσιες ταβέρνες που μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστα. 

Για να τα γευτείς όλα αυτά θα χρειαστείς αυτοκίνητο, το οποίο μπορείς να το ενοικιάσεις από το σημείο εξυπηρέτησης που διαθέτουμε στο κέντρο της Πάτρας ή από το αεροδρόμιο στον Άραξο και να ανακαλύψεις τις διάφορες γραφικές διαδρομές που υπάρχουν σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πάτρα.  

Καταστήματα στην Πάτρα

Οι βόλτες που μπορείς να κάνεις στην Πάτρα είναι αμέτρητες! Μπορείς να τις κάνεις και αξέχαστες, ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις 1 από τα καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Πάτρα
Αξιοθέατα

Ένας προορισμός για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα προσφέρει αμέτρητα αξιοθέατα με εντυπωσιακά νεοκλασικά και μνημεία.

Διαδρομές

Από την Πάτρα μπορείς να επιλέξεις και ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές και αυτές που αποτελούν ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.