Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο

Μια βόλτα στο νησί
Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, γνωστό για τον πλούτο της φυσικής της ομορφιάς. Το νησί έχει ταυτιστεί με μία εποχή που θα σε γοητεύσει. Την εποχή των ιπποτών. ΣτηΡόδουπάρχει η παλιά και η νέα πόλη. Η δεύτερη είναι εκείνη που διατηρεί τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μίας μεγαλούπολης. 

Η παλιά πόλη όμως έχει «φρακάρει» κάπου στην κλεψύδρα του χρόνου παραμένει περικυκλωμένη από ένα εντυπωσιακό πέτρινο τείχος και για να εισχωρήσει κανείς στη μαγεία της πρέπει να περάσει μία από τις πύλες της. Για να περιπλανηθείς σε αυτό το μαγικό μέρος θα χρειαστεί να ενοικιάσεις αυτοκίνητο, σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης που βρίσκονται στο αεροδρόμιο, ή στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου ή στα Λοθιάρικα και να ζήσεις την εμπειρία. 

Καταστήματα στη Ρόδο

Για να περιηγηθείς στην όμορφη και γραφική Ρόδο, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ενοικιάσεις αυτοκίνητο από την Autohellas Hertz. Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο και πλουσιότερο στόλο οχημάτων που σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μπορείς να επιλέξεις επιπλέον προϊόντα κάλυψης και εξοπλισμό ώστε να κάνεις πιο ξέγνοιαστες βόλτες. 

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Ρόδος
Αξιοθέατα

Η Ρόδος έχει μνημεία που ξεκινούν την ιστορία τους αιώνες πριν. Τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και η αρχιτεκτονική της δεν μπορεί παρά να σε μαγέψουν.

Διαδρομές

Εκτός από την εμβληματική χώρα της Ρόδου, το νησί διαθέτει γραφικές διαδρομές και χωριά που μπορείς να εξερευνήσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.