Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χίο

Μια βόλτα στο νησί

Χίος, το πιο μεσαιωνικό νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, με τα σημάδια της ιστορίας διάσπαρτα σε ολόκληρη την επιφάνεια του. Με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, τους θησαυρούς των μεσαιωνικών χωριών και τα κάστρα της, προσφέρει ένα ταξίδι στον χρόνο. Οι όμορφες παραλίες με ψιλή άμμο και μαύρη πέτρα, οι παραδοσιακές ταβέρνες και ο ζωντανός πολιτισμός της δημιουργούν μια αυθεντική ατμόσφαιρα. 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του νησιού είναι η φημισμένη χιώτικη μαστίχα, η αλλιώς 'Δάκρυ του σχίνου'. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενοικιάσεις ένα αυτοκίνητο για να μπορέσεις να εξερευνήσεις το νησί από άκρη σε άκρη, το οποίο μπορείς να το βρεις σε 1 από τα καταστήματα μας στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι της Χίου.

Καταστήματα στη Χίο

Οι βόλτες που μπορείς να κάνεις στη Χίο είναι πάρα πολλές! Μπορείς να τις κάνεις και αξέχαστες, ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις 1 από τα 2 καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτου της Hertz. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Χίος
Αξιοθέατα

Κάστρα και αρχοντόσπιτα χτισμένα με πέτρα και αρχιτεκτονικό ύφος στο οποίο είναι εμφανείς οι επιρροές των Γενουατών που διοικούσαν το νησί για περίπου τρεις αιώνες. Εδώ θα βρεις τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Χίου για να περιηγηθείς.

Διαδρομές

Η Χίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση νησιά της Ελλάδας (842 τετρ. χλμ) με 213 χιλιόμετρα ακτογραμμή και αναρίθμητους οικισμούς. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα δεκάδων επιλογών για σχεδιασμό διαδρομών με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που ενώνουν πανέμορφα παραδοσιακά χωριά διασχίζοντας την ενδοχώρα ή διατρέχοντας τις ακτές.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.