Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κεφαλονιά

Μια βόλτα στο νησί

H Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο, σε έκταση, νησί του Ιονίου, γεμάτο πράσινο, πανέμορφες παραλίες και υπόγεια σπήλαια. Η φύση είναι αυτή που θα σε κερδίσει με την πρώτη σου ματιά στο νησί. Το μέγεθος, η μορφολογία αλλά και το έντονο ανάγλυφο της έχουν δημιουργήσει μοναδικές παραλίες και κόλπους όπου θα χρειαστείς αυτοκίνητο για να τους εξερευνήσεις. 

Θα μας βρεις στην Κεφαλονιά σε 2 σταθμούς εξυπηρέτησης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, 1 στην πανέμορφη Λάσση που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών και 1 στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Μπορείς επίσης να παραλάβεις και να παραδώσεις το αυτοκίνητο σου σε όλα τα λιμάνια του νησιού.

Καταστήματα στην Κεφαλονιά

Ενοικιάζοντας αυτοκίνητο από τα καταστήματα της Autohellas Hertz στην Κεφαλονιά, θα μπορέσεις να περιηγηθείς στα γραφικά χωριά και τις όμορφες παραλίες του νησιού. Σε περιμένουμε για να σου δώσουμε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για τα αξιοθέατα και τις διαδρομές του. Αν επιλέξεις επιπλέον εξοπλισμό και προϊόντα κάλυψης θα κάνεις την περιήγηση σου πιο εύκολη και απολαυστική.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Κεφαλονιά
Αξιοθέατα

Ένα νησί με πλούσιο παρελθόν και ιστορία, με εντυπωσιακά τοπία και μαγευτικές παραλίες, παρουσιάζει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος που μπορείς να επισκεφθείς και να θαυμάσεις. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αξιοσημείωτα μέρη που αξίζει να δεις στο ταξίδι σου στην Κεφαλονιά.

Διαδρομές

Η περιήγηση της Κεφαλλονιάς μπορεί να χωριστεί σε τμήματα: η δυτική χερσόνησος Ληξουρίου, το νότιο κομμάτι με χαρακτηριστικό τον Αίνο, και το βόριο με τον Άσσο και το Φισκάρδο. Μπορείς να τα εξερευνήσεις όλα ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσένα.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.