Όροι εξαργύρωσης μιλίων για πληρωμή ενοικίασης αυτοκινήτου Hertz

  1. Η ενοικίαση αυτοκινήτου διέπεται από τους ισχύοντες Γενικούς Όρους Ενοικίασης Αυτοκινήτου της AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε. (“Hertz”), Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά.
  2. Τα μέλη του Προγράμματος μπορούν να εξαργυρώνουν Μίλια για την μερική ή ολική πληρωμή της ενοικίασης αυτοκινήτου με την Hertz αποκλειστικά μέσω των σημείων εξυπηρέτησης της εταιρείας στην Ελλάδα ή μέσω της ιστοσελίδας hertz.gr για κράτηση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

  3. Η πληρωμή ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω εξαργύρωσης μιλίων γίνεται βάσει αναλογίας 1 Ευρώ = 300 Μίλια Εξαργύρωσης, ενώ ο ελάχιστος αριθμός μιλιών προς εξαργύρωση ορίζεται σε 1.500 μίλια (5 ευρώ) ανά συναλλαγή. Τα Μίλια αφαιρούνται αυτόματα από τον Λογαριασμό του Μέλους, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξαργύρωσης.

  4. Τα Μέλη που επιθυμούν να εξαργυρώσουν Μίλια Εξαργύρωσης, θα πρέπει να έχουν ενεργό Miles+Bonus Λογαριασμό, με δικαίωμα εξαργύρωσης.

  5. Δικαίωμα εξαργύρωσης μιλίων στον συνεργάτη έχουν τα Miles+Bonus Μέλη που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, και που έχουν καταχωρήσει τουλάχιστον 1 πτήση στο δίκτυο της AEGEAN, Olympic Air ή με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες του δικτύου της Star Alliance στον Miles+Bonus λογαριασμό τους, καθώς και οι κάτοχοι AEGEAN Bonus Visa ή AEGEAN Visa Cyprus με ολοκληρωμένη εγγραφή.

  6. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξαργύρωσης στο σημείο εξυπηρέτησης της Hertz (online μέσω του hertz.gr ή σε φυσικό κατάστημα), θα πρέπει το μέλος να έχει δηλωμένο έγκυρο κινητό τηλέφωνο και επιλεγμένο email στα στοιχεία Επικοινωνίας του Miles+Bonus λογαριασμού του. Κατά τη διαδικασία της εξαργύρωσης, θα σταλεί αυτόματα ένας κωδικός επιβεβαίωσης μέσω SMS στο μέλος, ο οποίος θα έχει ισχύ λίγων μόνο λεπτών και θα πρέπει να δοθεί άμεσα από το μέλος στον εκπρόσωπο της Hertz ή να πληκτρολογηθεί στο hertz.gr.

  7. Επισημαίνεται ότι η εξαργύρωση Μιλίων μπορεί να γίνει αποκλειστικά από τον δικαιούχο του Miles+Bonus Λογαριασμού και με προϋπόθεση ότι είναι δηλωμένος ως πρώτος οδηγός στο μισθωτήριο συμβόλαιο της Hertz. Απαραίτητη είναι η επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας του Μέλους.

  8. Η Εγγύηση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου εξαιρείται από την Εξαργύρωση μιλίων.

  9. Μετά την επιστροφή του οχήματος και το κλείσιμο του συμβολαίου ενοικίασης δεν είναι εφικτή η επιστροφή μιλίων εξαργύρωσης που χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή της εν λόγω ενοικίασης.

  10.   Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την παραλαβή του οχήματος, τροποποίησης ή ακύρωσης κράτησης και εφόσον απαιτείται επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή θα γίνει πρώτα στην κάρτα (πιστωτική/χρεωστική) του πελάτη, μέχρι να μηδενίσει η χρέωση στην κάρτα και εν συνεχεία θα επιστραφούν όσα μίλια υπολείπονται στον Miles+Bonus λογαριασμό του μέλους.
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.