Διεθνές βραβείο για την Hertz-AutoHellas από την TUΙ

Δημοσιεύτηκε στις: 10/06/2013
Βραβείο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε το 2012.

Η Hertz - AutoHellas S.A. βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την TUI τον μεγαλύτερο Τουριστικό Οργανισμό στον κόσμο για την επίτευξη εξαιρετικού επιπέδου ικανοποίησης πελατών κατά το 2012 μεταξύ των 100 συνεργατών της ΤUI παγκοσμίως. 

Τα βραβεία “TUI Cars Awards” παρουσίασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο του Ανόβερου, η Κυρία Beate Kuszewski που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και την διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας 

Όπως δήλωσε η Κα Beate Kuszewski « Οι πελάτες μας επαφίενται στην ποιότητα και ασφάλεια των διακοπών τους που τους εξασφαλίζει η TUI, γι αυτό πάντα δημιουργούμε νέους τρόπους και ιδέες για να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν την καλύτερη απόδοση τους. Το “TUI Cars award” είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars στην Γερμανική αγορά». 

Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων η Hertz - AutoHellas S.A. πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99.69% ! 

Στην εκδήλωση «TUI Cars Award 2013» παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης Διευθυντής Πωλήσεων της Hertz - AutoHellas S.A. ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο. 

(Στην φωτογραφία εμφανίζονται η κα Βeate Kuszewski, και ο κος. Μανώλης Χρυσουλάκης) 
Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!