Ένα μοναδικό party από την Αutohellas Hertz!

Δημοσιεύτηκε στις: 21/09/2016

Η Autohellas Hertz, εταιρεία του ομίλου Θ. Βασιλάκη, διοργάνωσε αποκλειστικά για τους πελάτες του Operating Leasing ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο γνωστό club- restaurant ESTATE-ΑΚΡΩΤΗΡΙ. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πάνω από 1.500 στελέχη της Ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες της διακεκριμένης ελληνικής εταιρείας. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε εκ μέρους της διοίκησης ο κος Γεώργιος Βασιλάκης , ο κος Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μαζί με τον Εμπορικό Διευθυντή του Operating Leasing, κο Βαγγέλη Φυτάλη. 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της Autohellas Hertz και διασκέδασαν δίπλα στη θάλασσα με dancing mood μουσική, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πλούσια εδέσματα και premium ποτά. 

Η Autohellas Hertz, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1988 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα αποτελεί τον Νο1 συνεργάτη των μεγαλύτερων και σπουδαιότερων επιχειρήσεων της χώρας. Να τονίσουμε ότι η Autohellas Hertz, διαθέτει και τον μεγαλύτερο στόλο Ι.Χ. ελαφρών φορτηγών έως 3.5 τόνους, προσφέροντας tailor made λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες πολλών κλάδων. Eπιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 100 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, 23 εκ των οποίων σε αεροδρόμια. 

Όλο το προσωπικό της Autohellas Hertz, ευχαριστεί όλους εσάς που την προτιμήσατε για την επιλογή του αυτοκινήτου σας και την τιμήσατε με την παρουσία σας. 

Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!