Η Autohellas Hertz, μέγας χορηγός στο 7ο Συνέδριο Πωλήσεων του ΙΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις: 02/12/2016

Με συνέπια στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία και δραστηριότητα, υπήρξαμε χορηγός μεγάλων εκπαιδευτικών συνεδρίων, που αφορούσαν στην ανάπτυξη των στελεχών της ελληνικής αγοράς, μέσω των πιο σύγχρονων μεθόδων. Στελέχη και εκπρόσωποι των σημαντικότερων κλάδων του Ελληνικού επιχειρείν έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις που υποστήριξε  δυναμικά η εταιρεία μας.

Συγκριμένα το Νοέμβριο, ήμασταν Μέγας Χορηγός, με την υπηρεσία Hertz Operating Leasing στο 7ο Συνέδριο Πωλήσεων, το οποίο διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και το οποίο είχε ως θέμα: «Tους παράγοντες που αλλάζουν τα δεδομένα της καταναλωτικής συμπεριφοράς». Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου ξεπέρασαν τους 700, κατατάσσοντάς το στην κορυφή των πιο επιτυχημένων συνεδρίων της χρονιάς. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη νέα καταναλωτική συμπεριφορά, στο πόσο και πως άλλαξε ο καταναλωτής, εξετάστηκε η νέα του μορφή, οι συνήθειές του, η σημασία του ψηφιακού περιβάλλοντος, οι νέες τάσεις, νέες πρακτικές, ανατροπές, οι τρόποι προσέγγισης του υποψήφιου αγοραστή, οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον κ.α

Ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας μας, Eυάγγελος Φυτάλης δήλωσε σχετικά: «Η Autohellas Hertz επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της να είναι η κορυφαία εταιρεία του κλάδου ενοικίασης και μίσθωσης αυτοκινήτων καθώς και επαγγελματικών μηχανημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχαμε ως χορηγοί σε συνέδρια που είχαν ως στόχο την ανάδειξη ευέλικτων λύσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και την καλύτερη  διαχείριση δραστηριοτήτων της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!