Νέα κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης στην λεωφόρο Μαρκόπουλου - Παιανίας

Δημοσιεύτηκε στις: 13/06/2001

Η HERTZ με την παρουσία της στο νέο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λειτουργεί συμπληρωματικά νέα κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου-Παιανίας φτάνοντας έτσι συνολικά τις 6 μονάδες εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν Σταθμό εξυπηρέτησης πελατών, Συνεργείο, Φανοποιείο, Πλυντήριο, Χώρους στάθμευσης, κ.λ.π.). 

Επιπλέον λειτουργούν νέα υποκαταστήματα στη Χίο (πόλη και αεροδρόμιο), στην Αλεξανδρούπολη, παραλία Αγ. Ιωάννη στο Πήλιο, καθώς και στην Αθήνα στην Αγία Παρασκευή και Περιστέρι. Με τα υποκαταστήματα αυτά, ο συνολικός αριθμός υποκαταστημάτων του δικτύου HERTZ στην Ελλάδα ξεπερνά τα 110 και παραμένει το μεγαλύτερο δίκτυο της Ελληνικής αγοράς. 

Η Εταιρία και στην διάρκεια του 2001 διατηρεί την πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτου έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο σε όλες τις κατηγορίες ενοικιάσεως και το μεγαλύτερο στόλο αυτοκινήτων που ξεπερνά σε αριθμό σήμερα τα 15.500. 

Όσον αφορά το μερίδιο αγοράς που κατέχει η HERTZ AUTOHELLAS στην ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα στον τομέα Μακροενοικίασης (Fleet Management), η εταιρία κατέχει μακράν την πρώτη θέση με στόλο αυτοκινήτων που ξεπερνά τα 9,500. Στον κλάδο Βραχυχρόνιας ενοικίασης (Rent-a Car) η εταιρία εξακολουθεί να κατέχει τα πρωτεία με στόλο 6,000 αυτοκίνητα.

Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!