ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. – AUTOHELLAS A.T.E.E.

Δημοσιεύτηκε στις: 15/02/2005
Στις 14 Φεβρουαρίου 2005, οι εταιρείες ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. και AUTOHELLAS A.T.E.E. (εισηγμένες και οι δύο στο ΧΑΑ) υπέγραψαν συμφωνία για την συμμετοχή της AUTOHELLAS A.T.E.E. κατά 50% στην ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. που είναι θυγατρική του ομίλου ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. 

Το αντικείμενο της ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. είναι η εισαγωγή, αποθήκευση, εμπορία και διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτου, πολλών διεθνών οίκων στην Ελληνική αγορά . Σημειώνεται ότι η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. είναι στις πρώτες θέσεις του κλάδου της, με κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα € 21.000.000,00. 

Με δεδομένο ότι η AUTOHELLAS A.T.E.E. λειτουργεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό στόλο αυτοκινήτων στην Ελλάδα με 23.000 αυτοκίνητα και έχοντας στην ιδιοκτησία της αρκετά συνεργεία & φανοποιεία για την εξυπηρέτηση τους, είναι προφανείς οι δυνατότητες για συνέργειες μεταξύ των δύο εταιρειών. 

Η συμμετοχή της AUTOHELLAS A.T.E.E. στην ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη της αναγκαίας έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα ακολουθήσει αύξηση κεφαλαίου της ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε., που θα καταβληθεί ισομερώς από την ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. και την AUTOHELLAS A.T.E.E.
Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!