Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Νάξο

Μια βόλτα στο νησί
Καταστήματα στη Νάξο

Μπορείς να θαυμάσεις το απέραντο γαλάζιο και την ομορφιά του νησιού από πολλά σημεία του. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ενοικιάσεις αυτοκίνητο σε ένα από τα καταστήματα της Autohellas Hertz στη Νάξο. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο και πλουσιότερο στόλο οχημάτων ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μπορείς να επιλέξεις επιπλέον προϊόντα ασφάλισης οχήματος και εξοπλισμό ώστε να κάνεις πιο ξέγνοιαστες βόλτες.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Νάξος
Αξιοθέατα

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και υπέροχες παραλίες. Η χώρα με τα στενά και γραφικά σοκάκια, το κάστρο και τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι ιδιαίτερα γοητευτική.

Διαδρομές

Κάθε φορά που θα επισκέπτεσαι τη Νάξο θα είναι διαφορετική καθώς οι διαδρομές που μπορείς να διανύσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου είναι αμέτρητες όπως και η μαγεία των τοπίων που θα βρεθούν μπροστά σου για να θαυμάσεις.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.