Αναφορικά με τον Οδηγό
Κατηγορίες FAQ
Αναφορικά με τον Οδηγό
Ποιες είναι οι γενικές απαιτήσεις για να ενοικιάσεις ένα αυτοκίνητο;

Προκειμένου ο οδηγός να μπορεί να ενοικιάσει ένα όχημα της Autohellas Hertz πρέπει:

  • Να είναι τουλάχιστον 21 ετών για τις κατηγορίες Α, B, J, Z και V2. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων πρέπει η ηλικία του να είναι άνω των 25 ετών.
  • Να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, αποδεκτής από την Hertz, για την προέγκριση των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις).
  • Να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον επί 1 έτος. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποδεκτή άδεια οδήγησης ανά χώρα, κάντε κλικ εδώ.
Ποιος μπορεί να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο Autohellas Hertz;

Μόνο οι αναφερόμενοι στο μισθωτήριο συμβόλαιο ως οδηγοί επιτρέπεται να οδηγούν το αυτοκίνητο της Autohellas Hertz.

Επιτρέπει η Autohellas Hertz επιπλέον οδηγούς;

Ναι, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον του ενός οδηγούς στο συμβόλαιο σου. Αυτό μπορεί να γίνει:

  • Είτε κατά τη διάρκεια της online κράτησης σου, επέλεξε στο 3ο βήμα κράτησης ("Επιλογή extras") την υπηρεσία Επιπλέον Οδηγός.
  • Είτε μέσω της υπηρεσίας Online Check-in, αφού έχεις κάνει κράτηση (Online ή τηλεφωνικά).
  • Είτε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης του συμβολαίου σου, στο σημείο εξυπηρέτησης.
  • Είτε κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, σε οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Hertz.

Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις ενοικίασης και να είναι κάτοχος ισχύουσας άδειας οδήγησης μαζί του την οποία και να επιδείξει πριν την μίσθωση του αυτοκινήτου.

Πόσο κοστίζει ο κάθε επιπλέον οδηγός;

Το κόστος του κάθε επιπλέον οδηγού είναι €5 + ΦΠΑ ανά ημέρα ενοικίασης.

Τι εγγύηση πρέπει να αφήσω;

ΕΓΓΥΗΣΗ: Για ενοικιάσεις στην Ελλάδα, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ένα ποσό εγγύησης στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του οδηγού το οποίο ισούται με το ποσό της απαλλαγής της ασφάλειας που περιλαμβάνεται στην ενοικίαση και όπως αυτό ορίζεται στην παράγραφο «ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW - SCDW)» ανά κατηγορία αυτοκινήτου. Το ποσό της εγγύησης θα επιστραφεί αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας.

SUPER COVER (SUP): Ο ενοικιαστής μπορεί να απαλλαγεί πλήρως από την συμμετοχή του σε περίπτωση κλοπής ή ατυχήματος του μισθωμένου οχήματος καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των €9 για τις κατηγορίες A, B, J, Z, €11 για τις κατηγορίες C, D, F, K, M, P, R, T, €17 για τις κατηγορίες E, EM, EE, ZE, FE, DE, N, O, NM, U, V, Y, YL, 1, 5, 8, V3, V4, V5,€22 για την κατηγορία 9, SE, SY, 9F, V6 και €45 για τις κατηγορίες 3, YP, 9L και εφόσον προηγουμένως έχει αποδεχθεί την χρέωση για τις καλύψεις CDW, SCDW και την ασφάλεια κλοπής TP ή η κράτηση του τις περιλαμβάνει. Η κάλυψη περιλαμβάνει θραύση κρυστάλλων, ζημιές στα λάστιχα του αυτοκινήτου καθώς και την υπηρεσία 'Επέκταση Οδικής Βοήθειας'. Καμία κάλυψη (CDW, SCDW, SUP) δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στους τροχούς. Δεν είναι διαθέσιμη για ενοικιάσεις οδηγών ηλικίας 19 και 20 ετών.

couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.