Οδηγοί
Οδηγοί
Σε ποια έγγραφα ή συνοδευτικά του αυτοκινήτου εμφανίζονται οι οδηγοί και συνοδηγοί;
  1. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου εμφανίζονται στο συνοδευτικό που πρέπει να υπάρχει μέσα στο όχημα και να επιδεικνύεται σε περίπτωση ατυχήματος ή ελέγχου από τις αστυνομικές αρχές.
  2. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εμφανίζεται και στην αναλυτική συνοδευτική κατάσταση του τιμολογίου της εταιρείας σας.
Πως θα αλλάξω ή θα προσθέσω έναν επιπλέον οδηγό σε ένα όχημα;

Για την αλλαγή στοιχείων οδηγού ή ενημέρωση οχήματος με νέο οδηγό, αρκεί να κάνετε log in στο Online Leasing Tool και να βρούμε την πινακίδα του οχήματος που θέλουμε να αλλάξουμε τα στοιχεία οδηγού, είτε στην ενότητα "Στόλος" είτε στην ενότητα "Οδηγοί". Κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα του οδηγού που θέλουμε να τροποποιήσουμε, βλέπουμε την αναλυτική καρτέλα με τα στοιχεία του. Κάτω δεξιά στην καρτέλα, επιλέγουμε το κουμπί "Αλλαγή Στοιχείων" και ενημερώνουμε την φόρμα, πατώντας "Αποθήκευση Στοιχείων". 

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον (2ο) οδηγό, από την ενότητα "Οδηγοί" επιλέγετε την καρτέλα του (1ου) οδηγού και στη συνέχεια κάνετε κλίκ το κουμπί "Προσθήκη 2ου Οδηγού" εάν και εφόσον εμφανίζεται* στο κάτω δεξιά μέρος της καρτέλας. Τέλος, καταγράφετε τα στοιχεία του δεύτερου οδηγού στη φόρμα που ανοίγει και τα αποθηκεύετε πατώντας "Αποθήκευση Στοιχείων".

*Σε σπάνιες περιπτώσεις που δε σας εμφανίζεται το κουμπί "Προσθήκη 2ου Οδηγού" βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει τη σωστή καρτέλα οδηγού και επίσης ότι το αυτοκίνητο που επιθυμείτε να βάλετε δεύτερο οδηγό, δεν έχει ήδη κάποιον άλλο τοποθετημένο ως 2ο.

Πως θα προσθέσω έναν εντεταλμένο οδηγό;

Στο Online Leasing Tool, επιλέξτε από την αριστερή στήλη πλοήγησης, το βελάκι δίπλα από την επιλογή "Οδηγοί". Κάντε κλίκ στην επιλογή "Διαχείριση Εντεταλμένου Οδηγού" και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Πως θα πιστοποιούνται οι αλλαγές οδηγών που έγιναν στο σύστημα;

Μπορείτε να εκτυπώσετε τους εντεταλμένους που εισαγάγατε στο σύστημα μέσω του Online Leasing Tool, καθώς και τους οδηγούς που είναι ταυτοποιημένοι με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Επιπλέον, εάν η αλλαγή που κάνατε αφορά στους δύο βασικούς οδηγούς, θα σας αποστείλουμε νέο Μισθωτήριο Συμβόλαιο με τα ανανεωμένα στοιχεία που θα πρέπει να συνοδεύει το αυτοκίνητο.  

couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.